De Huwelijkspuzzel

Van ‘Ja’ tot ‘Ik wil’: Een avond met alle puzzelstukjes voor een perfect huwelijk.

20 FEB 2024

18u30-22u00

Laat je tijdens een heerlijk diner
informeren door onze huwelijksexperts.

Van der Valk hotel Beveren

Meer informatie via www.huwelijkspuzzel.be

De Huwelijkspuzzel is geen gewone diner; het is een interactieve avond vol inzichten, advies en inspiratie. Onze experts, ervaren professionals uit de trouwindustrie, delen hun kennis en begeleiden jullie bij het ontrafelen van jullie huwelijkspuzzel. Of jullie nu net begonnen zijn met plannen of al verder gevorderd zijn, deze avond biedt waardevolle informatie voor iedereen.

Wat kunnen jullie verwachten?

Sprekers met Ervaring:
Luister naar onze gerenommeerde huwelijkleveranciers die hun tips, trucs en ervaringen delen. Ontvang waardevolle inzichten om jullie huwelijksdag tot in de puntjes te plannen.

Een heerlijk 3 gangendiner:
Geniet van een heerlijk driegangen diner inclusief dranken, gebracht door de keuken van Hotel Beveren. Ontdek de feestzaal. Hun jarenlange ervaring bezorgt jullie een fantastische avond.

Q&A Sessie:
Stel al jullie prangende vragen aan onze experts. Of het nu gaat om budgettering, thema-ideeën, of logistieke uitdagingen, wij hebben de antwoorden om jullie gerust te stellen.

Netwerkmogelijkheden:
Ontmoet andere verloofde koppels, deel ervaringen en bouw connecties op met professionals uit de trouwindustrie. Jullie staan er niet alleen voor; samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie dag perfect wordt.
Ontdek tijdens jullie aanwezigheid hoe de Huwelijkspuzzel  jullie kan helpen bij het leggen van de basis voor een onvergetelijke huwelijksviering. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan.

Klik hier en bestel je tickets

Similar Posts