Verhuring van suite en ceremoniekleding

Mogelijkheden

    • Zwarte smoking (ook wel ‘Black Tie’ genoemd) bestaat uit vest met zijden ‘Rever’ en broek met zijden ‘Galon’, kan met of zonder fantasie gilet
    • NIEUW: Middenblauw twee-knoops kostuum, met gilet in dezelfde stof
    • Licht grijs effen twee-knoops kostuum, met gilet in dezelfde stof
    • Antracietgrijs met puntje twee-knoops kostuum, met gilet in dezelfde stof
    • Licht Blauw twee-knoops kostuum, met gilet in dezelfde stof

PASSEN VERPLICHT OP AFSPRAAK – klik hier!

Alle verschillende mogelijkheden kunnen met aangepaste das, strik of jabot + pochet worden gehuurd.

Reserveren

Om een perfecte service te garanderen raden wij je aan om vijf tot zes maand op voorhand te reserveren. Wij raden aan dat het koppel met 1 of 2 personen gewoon even langs komt om te kiezen welke outfit ze het mooist vinden. Daarna betaal je per persoon 50 euro waarborg, wij vragen deze cash aangezien je die ook cash terugkrijgt. Je hoeft niet met iedereen tegelijkertijd te komen, passen kan later wanneer het die persoon best uitkomt. (tot 3 maand voor de feest)

Heb je enkel een kostuum nodig voor jezelf of een smoking voor een galabal, dan volstaat het om een twee- à drietal weken voor de gelegenheid langs te komen. Heb je minder tijd? Bel ons dan even op om te checken wat nog kan op het nummer 037761616.

Passen

Het is verplicht een afspraak te maken om te komen passen. Dit hoeft niet met de hele groep, je kan langskomen op een tijdstip dat voor jou het meest gunstig is. Het passen vragen wij indien mogelijk drie maand voor de gelegenheid.

PASSEN VERPLICHT OP AFSPRAAK – klik hier!

Afhalen en betalen

Je betaalt de verhuring bij het afhalen, dat gebeurt de dag voor de gelegenheid vanaf 14u00.

Terugbrengen

Je brengt de verhuring terug op de eerste openingsdag na de plechtigheid, dan krijgt je ook de 50 euro waarborg terug. Wij zorgen er dan voor dat het kostuum wordt gekuist.