De Waele staat garant voor je stijlvolle trouwkostuum

De meest uitgebreide afdeling van Herenmode De Waele is de feestkleding en alles voor de bruidegom. Prachtige collecties uit Duitsland, Spanje, Zweden en Italië lossen hier alle verwachtingen in. Het aantal variaties qua kleuren, modellen en prijzen is onuitputtelijk. Wij garanderen dat je jouw ideale trouwkostuum bij ons zal vinden. De prijzen van onze trouwkostuums gaan van 600 tot 1200 euro. (prijs voor 3-delig kostuum)

Met of zonder das, strik, of manchetteknopen? We stellen graag je volledige trouwkostuum samen.

Combinaties met das of lavalière worden afgewisseld door genres met trendy hemden voor wie het nonchalante zoekt, voor iedereen een andere keuze in je trouwkostuum en zijn bijhorende gadgets. Alle collecties zijn op jaarbasis dus je komt best tussen december en maart een kijkje nemen want vooraf hebben wij een screening gedaan en enkel “het perfecte trouwkostuum” geselecteerd. Sowieso is het aangewezen om 5 tot 6 maanden op voorhand naar de winkel te komen om je trouwkostuum te kiezen. Dit kan op afspraak, maar ook zonder. Na het kiezen van het trouwkostuum wordt er een afspraak gemaakt om 12 weken voor de feest opnieuw te komen passen. Zo zorg je ervoor dat wij genoeg tijd hebben om alles op maat af te werken. Deze retouches zijn natuurlijk allemaal gratis!

De Waele geeft persoonlijk advies!


Het hele ‘De Waele’-team neemt graag de verantwoordelijkheid om je als klant een look te geven die bij je past. Je wordt persoonlijk ontvangen en begeleid in jouw keuze met oog voor ieder detail.

Maak nu een afspraak

We werken hiervoor met een aantal verschillende merken, hier kan je per merk doorklikken en vind je alle uitleg + foto’s.


 

Bekijk ook en

 

BEKIJK ALLE FOTO’S OP ONZE NIEUWE WEBSITE