125 Jaar Herenmode De Waele viering

Op donderdag 15 december vierden we ons 125 jaar bestaan. 

We gingen met 200 klanten naar de film in de Siniscoop in Sint-Niklaas. Iedereen werd ontvangen met een glaasje cava of bier en we keken samen naar ‘Rogue One – A Star Wars Story’.

Na de film volgde een korte speech van Yannick, hij gaf een korte uitleg over onze geschiedenis en bedankte het team van Herenmode De Waele en Mister Men. 

Als ‘special guest’ gaf reisbureau Dirk Braem een reisbon van 250 euro cadeau aan 1 gelukkige aanwezige, Thierry Pieter was de gelukkige. 

Voor deze gelegenheid werd het ‘125 jaar Herenmode De Waele’-boek gecreëerd, in dit boek wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van de zaak en de familie. Ook de huidige collectie en een interview met vierde generatie Peter en vijfde generatie Yannick werd opgenomen in het boek. Daarnaast won 1 van onze klanten een fotoshoot welke ook in het boek terug te vinden is. De eerste versie van dit boek werd overhandigd aan Carl Hanssens, de schepen van Economie van Sint-Niklaas evenals een goede klant van Herenmode De Waele. 

Na dit alles werd er verder gefeest met een receptie met cava, bier, oester en andere hapjes. 

Graag bedanken we nogmaals al onze klanten, leveranciers, familie en vrienden, zonder jullie allen was ons succesvolle zaak nooit zo groot geworden.

Hieronder vinden jullie foto’s van de avond, ook kunnen jullie hier het boek online bekijken: 125 jaar Herenmode De Waele boek.

Similar Posts